Besvar og afslut opkald med TalkBack

Når du modtager et indgående opkald, fortæller TalkBack automatisk, hvem der ringer dig op, medmindre du har slået denne mulighed fra i indstillingerne for TalkBack. Du kan besvare eller afvise opkaldet på følgende måde:

• Besvar et indgående opkald ved at placere fingeren omkring tre fjerdedele nede ad skærmen og derefter stryge mod højre.
  • Afvis opkaldet ved at stryge til venstre i stedet for til højre.
  • Afvis opkaldet, og send en sms ved at stryge opad.

Afbryd opkaldet ved at trykke på afbryderknappen. Få flere oplysninger om, hvordan du slår indstillingen Afbryderknap afslutter opkald til.

Telefonappen på Nexus-enheder

Nogle af oplysningerne kan variere afhængigt af din enhed og din Android-version.

Hvis du bruger en Nexus-enhed, kan du her se de vigtigste elementer i telefonappen:

• Søgning efter kontakter og steder: Denne knap er placeret øverst til venstre på skærmen lige under statuslinjen. Når du aktiverer denne knap, åbnes et søgefelt, hvor du kan søge i dine kontaktpersoner. Hvis du har netværksforbindelse, og hvis placeringstjenester er slået til, kan du også søge efter steder i nærheden af dig. Søg f.eks. efter en lokal restaurant for at foretage en bestilling eller en reservation.
  • Seneste opkald: Under søgeknappen er der en kort liste over de seneste udgående, indgående eller ubesvarede opkald. Hver post i loggen indeholder en knap, hvor du kan ringe tilbage til nummeret. Du kan stryge til højre, indtil du når denne knap, eller bruge Udforsk ved berøring til at finde den.
  • Navigationsfaner: Under den korte liste over de seneste opkald er der tre faner, hvor du kan skifte mellem forskellige dele af telefonappen: Hurtigopkald, Seneste og Kontakter. Hurtigopkald indeholder de kontaktpersoner, du har markeret som favoritter, og numre, som du ofte ringer til. Seneste indeholder en komplet liste over de seneste opkald. Kontakter indeholder dine kontaktpersoner.
  • Tastatur: Knappen til tastatur er nederst til højre på skærmen. Tryk to gange for at vælge denne knap og åbne et almindeligt telefontastatur.
  • Muligheder ved opkald i gang: Mens du er i gang med et opkald, vises der tre afkrydsningsfelter øverst på skærmen: Medhør, Lyd fra og Tastatur. Du kan aktivere disse afkrydsningsfelter under samtalen alt efter behov.

Få flere oplysninger om, hvordan du foretager, modtager og blokerer telefonopkald på din Nexus-enhed.