Administrer opkald med TalkBack

TalkBack hjælper dig med at besvare og afslutte opkald. Med en Pixel-enhed kan du også navigere i din telefonapp og høre f.eks. nylige opkald, kontakter og talebeskeder.

Administrer dine opkald

• Sådan besvarer du et indgående opkald: Stryg opad med to fingre.
  • Sådan afviser du et opkald: Stryg nedad med to fingre.
  • Sådan afviser du et opkald og sender en sms: Stryg til højre, og tryk to gange på Svar.
  • Sådan afslutter du et opkald: Vælg Læg på nederst på skærmen.

Tip! Hvis din enhed understøtter bevægelser med flere fingre, kan du også trykke to gange med to fingre for at besvare eller afslutte et opkald.

Naviger i opkaldsappen på Pixel-enheder

• Søg efter kontakter og steder: Du kan søge efter dine kontakter øverst til venstre under statusbjælken. Tryk to gange for at åbne et søgefelt.
    • Hvis du har netværksforbindelse og har aktiveret Placeringstjenester, kan du også søge efter steder i nærheden af dig. Søg f.eks. efter en lokal restaurant for at foretage en bestilling eller en reservation.
  • Knappen til stemmesøgning: Tryk to gange for at søge med din stemme.
  • Flere valgmuligheder:
    • Seneste opkald: Under søgeknappen er der en liste over de seneste modtagne opkald og ubesvarede opkald samt de numre, du sidst har ringet op til. Stryg til højre, eller tryk for at høre for at få mulighed for at ringe tilbage.
    • Navigationsfaner: Under dine seneste opkald er der faner til forskellige dele af opkaldsappen:
      • Favoritter: Alle kontakter, som du markerer som favoritter, og numre, som du ofte ringer til.
      • Seneste: En liste over de seneste opkald.
      • Kontakter: Dine kontakter på telefonen.
      • Telefonsvarer: Afhængigt af dit mobilselskab har du muligvis en fjerde fane til indbakken for din telefonsvarer.
    • Tastatur: Nederst til højre over "Kontakter" kan du åbne et tastatur, hvor du kan indtaste et nummer, du vil ringe til. Tryk to gange for at åbne tastaturet.
      • Hvis du vil indtaste et +, skal du flytte fokus til tasten 0. Tryk to gange, og hold fingeren nede.
    • Muligheder under opkald: Når du er i gang med et opkald, kan du:
      • Slå lyden fra: Slå lyden til eller fra for din mikrofon.
      • Tastatur: Få tastaturet frem.
        • Du kan lukke tastaturet ved at stryge nedad og derefter til venstre. Hvis navigation med bevægelser er aktiveret, kan du stryge fra venstre eller højre med to fingre.
      • Højttaler: Skift højttalere.
        • Du kan vælge Højttaler eller Medhør. Eller Headset, hvis du har tilsluttet et.
      • Tilføj opkald: Flet opkald. Du kan flette opkald ved at sætte dit aktuelle opkald i venteposition og foretage et nyt. Vælg derefter Flet.
      • Videoopkald: Nogle mobilselskaber og enheder giver mulighed for at skifte til et videoopkald.
      • Hold: Sæt en samtale på pause, men bliv i opkaldet.
        • Tryk på skærmen igen for at genoptage samtalen.
      • Afslut: Læg på.

Få flere oplysninger om, hvordan du foretager og modtager opkald.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til TalkBack, kan du kontakte Googles support til brugere med handicap.