Kom i gang med Android med TalkBack

TalkBack er Google-skjermleseren på Android-enheter. TalkBack gir deg taletilbakemelding, slik at du kan bruke enheten uten å se på skjermen.

I hjelpesidene nedenfor finner du tips for å komme i gang med Android-enheten med TalkBack.

Merk: Konfigurasjonen av enheten varierer avhengig av ulike faktorer, for eksempel enhetsprodusenten, Android-versjonen og TalkBack-versjonen. Informasjonen på disse hjelpesidene gjelder for de fleste enheter, men enkelte punkter kan variere.