Androidin käytön aloittaminen TalkBackin avulla

TalkBack on Android-laitteille asennettu Googlen näytönlukuohjelma. TalkBack antaa äänipalautetta, jonka avulla laitetta voi käyttää katsomatta näyttöä.

Seuraavat ohjesivut auttavat sinua aloittamaan TalkBackin käytön Android-laitteella.

Huom. Laitteesi asetuksiin vaikuttaa monta asiaa, esimerkiksi laitteen valmistaja, Android-versio ja TalkBack-versio. Näiden ohjesivujen tiedot ovat sovellettavissa useimmilla laitteilla, mutta joitakin eroja voi esiintyä.