Kom godt i gang i Android med TalkBack

TalkBack er Googles skærmlæser, der er inkluderet på Android-enheder. Med TalkBack får du oplæsning, så du kan bruge din enhed uden at kigge på skærmen.

Siderne i Hjælp nedenfor giver dig tips til, hvordan du kommer i gang med at bruge din Android-enhed med TalkBack.

Bemærk! Konfigurationen af din enhed afhænger af forskellige faktorer, som f.eks. producenten af enheden, Android-versionen og TalkBack-versionen. Oplysningerne på disse hjælpesider gælder for de fleste enheder, men du kan opleve nogle forskelle.