Començar a utilitzar TalkBack a Android

TalkBack és el lector de pantalla de Google inclòs als dispositius Android. Et permet controlar el dispositiu sense mirar-ne la pantalla.

La configuració del dispositiu depèn del fabricant, de la versió d'Android i de la versió de TalkBack. Aquestes pàgines d'ajuda s'apliquen a la majoria de dispositius, però és possible que hi hagi diferències amb el teu.

Important. Els gestos amb diversos dits estan disponibles:

• A TalkBack 9.1 en dispositius Pixel 3 actualitzats i models posteriors.
  • En altres dispositius OEM.
  • A partir del març de 2021.

Per obtenir informació sobre TalkBack al dispositiu Android, consulta aquestes pàgines d'ajuda:

Utilitzar el tutorial de TalkBack

Pots obtenir més informació sobre TalkBack al dispositiu amb el tutorial sobre aquesta funció. Al dispositiu, quan actives TalkBack per primera vegada, el tutorial s'obre automàticament.

Per tornar a veure el tutorial:

1. Obre el menú de TalkBack.
    • En dispositius que admeten gestos amb diversos dits (versió actualitzada d'Android R a Pixel 3 o un model posterior i en altres dispositius OEM, com ara Samsung Galaxy): toca amb tres dits o llisca amb un dit cap avall i cap a la dreta.
    • En dispositius que admeten gestos amb un dit (anteriors a la versió actualitzada d'Android R amb TalkBack 9.1): llisca cap avall i cap a la dreta.
  2. Selecciona Configuració de TalkBack i, a continuació, Tutorial i ajuda.
  3. Selecciona Tutorial.

Per obtenir més ajuda amb TalkBack, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.