Començar a utilitzar TalkBack a Android

TalkBack és el lector de pantalla de Google incorporat als dispositius Android. Et fa comentaris de veu perquè puguis utilitzar el dispositiu sense haver de mirar la pantalla.

A les pàgines d'ajuda següents trobaràs consells per començar a fer servir el teu dispositiu Android amb TalkBack.

Nota: la configuració del dispositiu depèn de diversos factors, com ara el fabricant, la versió d'Android i la versió de TalkBack. La informació que es facilita en aquestes pàgines d'ajuda és aplicable a la majoria de dispositius, però és possible que hi hagi diferències amb el teu.