Tekst invoeren met je brailleleesregel

Belangrijk: Je hebt BrailleBack niet meer nodig om verbinding te maken met een brailleleesregel.

Als je een brailleleesregel hebt, kunt je een tekstveld bewerken met of zonder routingtoetsen.

Een tekstveld bewerken

• Als je apparaat routingtoetsen heeft, tik je op een van de routingtoetsen als die op een tekstveld is geplaatst.
  • Als je apparaat geen routingtoetsen heeft, druk je op Enter (punt 8) om het tekstveld te activeren.
  • Als je een ander toetsenbord gebruikt, moet je het schermtoetsenbord wijzigen in TalkBack-brailletoetsenbord om te typen met een brailleleesregel.

Tip: Je kunt routing- of pijltoetsen gebruiken om de cursor in een tekstveld te verplaatsen. Meer informatie over toetsaanslagen die je in een tekstveld kunt gebruiken