Søk på skjermen med en leselist

Viktig: BrailleBack er ikke lenger nødvendig for å koble til en leselist.

Hvis du har en leselist med inndatataster, kan du søke på skjermen for å gå rett til et bestemt element.

1. For å starte et søk på skjermen, trykk på mellomrom + punkt 3 og 4.
  2. Skriv inn tekst for å starte søket.
    • Etter hvert som du skriver, vises elementer som samsvarer med søket.
  3. Bruk navigeringstastene på leselisten for å hoppe til forrige eller neste søkeresultat.
  4. Trykk på punkt 8 eller en markørhentetast for å velge et søkeresultat og gå ut av søkemodus.
  5. For å gå ut av søkemodus uten å velge et søkeresultat, trykk på mellomrom + punkt 3 og 4.