Op het scherm zoeken met een brailleleesregel

Belangrijk: Je hebt BrailleBack niet meer nodig om verbinding te maken met een brailleleesregel.

Als je een brailleleesregel met invoertoetsen hebt, kun je naar een specifiek item op het scherm gaan door ernaar te zoeken.

1. Druk op de spatiebalk + punten 3 en 4 om een zoekopdracht op het scherm te starten.
  2. Begin met typen om de zoekopdracht te starten.
    • Terwijl je typt, worden op de leesregel items weergegeven die overeenkomen met je zoekopdracht.
  3. Gebruik de navigatietoetsen op de leesregel om naar het vorige of volgende zoekresultaat te gaan.
  4. Druk op punt 8 of een routingtoets om een zoekresultaat te selecteren en de zoekfunctie te sluiten.
  5. Druk op de spatiebalk + punten 3 en 4 om de zoekfunctie te sluiten zonder een zoekresultaat te selecteren.