Näytöltä hakeminen pistekirjoitusnäytöllä

Tärkeää: BrailleBackia ei enää tarvita pistekirjoitusnäyttöön yhdistämistä varten.

Jos käytössäsi on pistekirjoitusnäyttö ja -näppäimet, voit hakea kohteita näytöltä ja siirtyä tiettyyn kohtaan.

1. Jos haluat aloittaa näyttöhaun, paina välilyöntiä + pisteitä 3 ja 4.
  2. Aloita haku kirjoittamalla tekstiä.
    • Hakuasi vastaavat kohteet näkyvät näytöllä kirjoittaessasi.
  3. Voit siirtyä edelliseen tai seuraavaan hakutulokseen näytön nuolinäppäimillä.
  4. Voit valita hakutuloksen ja poistua hakutilasta painamalla pistettä 8 tai reititysnäppäintä.
  5. Voit poistua hakutilasta valitsematta hakutulosta painamalla välilyöntiä + pisteitä 3 ja 4.