Fer cerques en pantalla amb una pantalla braille

Important: ja no cal BrailleBack per connectar-se a una pantalla braille.

Si tens una pantalla braille amb tecles d'introducció, pots fer cerques en pantalla per anar a un element concret.

1. Per iniciar una cerca en pantalla, prem la barra espaiadora i els punts 3 i 4.
  2. Per iniciar la cerca, escriu text.
    • A mesura que escrius, els elements que coincideixen amb la cerca es mostren en pantalla.
  3. Per anar al resultat de cerca anterior o al següent, utilitza les tecles de navegació de la pantalla.
  4. Per seleccionar un resultat de cerca i sortir del mode de cerca, prem el punt 8 o una tecla de direcció.
  5. Per sortir del mode de cerca sense seleccionar cap resultat de cerca, prem la barra espaiadora i els punts 3 i 4.