Forsinkelse for trykk-og-hold

Denne innstillingen justerer hvor lang tid det tar før trykk på skjermen blir til «trykk og hold».

En lengre forsinkelse for trykk-og-hold betyr at du må holde fingeren nede lenger før trykket blir til «trykk og hold». Hvis du merker at du «trykker og holder» når du egentlig bare vil trykke, kan du velge en lengre forsinkelse.

Slik justerer du forsinkelsen for trykk-og-hold:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Tilgjengelighet og så Forsinkelse for trykk-og-hold.
  3. Velg Kort, Middels eller Lang.

Mer informasjon om «trykk og hold»-bevegelsen

«Trykk og hold» er en vanlig bevegelse på Android-enheter. Den innebærer at du trykker og holder på et element på skjermen, uten at du fjerner fingeren før elementet svarer.

Du kan ofte bruke «trykk og hold» for å gjøre handlinger på skjermen. Eksempel: For å flytte appikoner på startskjermen, trykk og hold inne på et ikon. Deretter drar du det til den nye posisjonen. Noen ganger kalles «trykk og hold» «langt trykk».