Pitkäkestoisen kosketuksen viive

Tämä asetus määrittää, kuinka kauan näyttöä täytyy koskettaa, ennen kuin kosketus lasketaan pitkäkestoiseksi kosketukseksi.

Suurempi pitkäkestoisen kosketuksen viive tarkoittaa, että sormea täytyy pitää samassa kohdassa kauemmin, ennen kuin kosketus lasketaan pitkäkestoiseksi kosketukseksi. Jos käytät vahingossa pitkäkestoista kosketusta tavallisen kosketuksen sijaan, suosittelemme pidentämään viivettä.

Pitkäkestoisen kosketuksen viiveen muokkaaminen:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Esteettömyys ja sitten Pitkäkestoisen kosketuksen viive.
  3. Valitse Lyhyt, Keskitaso tai Pitkä.

Lisätietoja pitkäkestoisesta kosketuksesta

Pitkäkestoinen kosketus on yleinen ele Android-laitteilla. Se tarkoittaa, että sormea pidetään näytöllä olevan kohteen päällä, kunnes kohde reagoi kosketukseen.

Pitkäkestoisen kosketuksen avulla voit usein käyttää näytöllä oleviin kohteisiin liittyviä toimintoja. Jos esimerkiksi haluat siirtää sovelluskuvakkeen aloitusnäytölle, kosketa kuvaketta pitkään ja vedä se haluamaasi paikkaan. Pitkäkestoista kosketusta kutsutaan joskus myös pitkäksi painallukseksi.