Tekst-naar-spraak-uitvoer

Ga als volgt te werk als u instellingen voor tekst-naar-spraak wilt opgeven voor uw apparaat:
  1. Open de app Instellingen Instellingen-app van uw apparaat.
  2. Selecteer Toegankelijkheid en vervolgens Tekst-naar-spraak-uitvoer.
  3. Kies de gewenste engine, taal, snelheid en toonhoogte.
    • Opmerking : De beschikbare tekst-naar-spraak-engines variëren per apparaat. De opties kunnen bestaan uit de tekst-naar-spraak-engine van Google, de engine van de apparaatfabrikant en tekst-naar-spraak-engines van derden die u in de Google Play Store heeft gedownload.
  4. Optioneel: Als u een korte demonstratie van spraaksynthese wilt horen, drukt u op Afspelen.
  5. Optioneel: Als u spraakgegevens voor een andere taal wilt installeren, selecteert u Instellingen Instellingen-app en vervolgens Spraakgegevens installeren. Kies de taal die u wilt installeren.