Tekstistä puheeksi ‑toisto

Näin määrität laitteesi tekstistä puheeksi -asetukset:
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Esteettömyys ja sitten Tekstistä puheeksi ‑toisto.
  3. Valitse moottori, kieli, puheen nopeus ja äänenkorkeus.
    • Huom. Tekstistä puheeksi ‑ominaisuuden oletusmoottori vaihtelee laitteittain. Käytössä voi olla Googlen tekstistä puheeksi ‑moottori, laitteen valmistajan moottori tai Google Play Kaupasta lataamasi kolmannen osapuolen moottori.
  4. Valinnainen: Valitse Toista, niin kuulet lyhyen esittelyn puhesynteesistä.
  5. Valinnainen: Jos haluat asentaa toisen kielen äänitiedot, valitse Asetukset Asetukset-sovellus ja sitten Asenna äänitiedot. Valitse asennettava kieli.