Wachtwoorden voorlezen

Deze instelling is van toepassing op gesproken feedback van TalkBack terwijl u wachtwoorden typt.

• Wanneer deze instelling is ingeschakeld, worden tekens van wachtwoorden uitgesproken zoals alle andere getypte tekens.
  • Wanneer deze instelling is uitgeschakeld, worden tekens van wachtwoorden alleen uitgesproken wanneer u een hoofdtelefoon gebruikt.

Volg deze stappen om de instelling in of uit te schakelen:

1. Open de app Instellingen App Instellingen van uw apparaat.
  2. Selecteer Toegankelijkheid en vervolgens TalkBack.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Schakel Wachtwoorden voorlezen in of uit.