Salasanojen puhuminen

Tämän asetuksen avulla voit määrittää TalkBackin sanomaan salasanat ääneen kirjoittaessasi niitä.

• Kun tämä asetus on käytössä, salasanojen merkit luetaan ääneen muiden kirjoitettujen merkkien tapaan.
  • Jos asetus ei ole käytössä, salasanojen merkit luetaan ääneen vain, jos käytät kuulokkeita.

Voit ottaa tämän asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä seuraavasti:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Esteettömyys ja sitten TalkBack.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Ota Sano salasanat ääneen käyttöön tai poista se käytöstä.