Inställningar för textning: ändra textningsformat

Vissa av dessa steg fungerar endast i Android 11.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Aktivera textning

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Tillgänglighet Följt av Inställningar för textning.
  3. Tryck på Visa textning.

Ändra textningens storlek och utseende

Obs! Inställningarna kanske inte fungerar med medieappar som inte har stöd för textningsinställningar.

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Tillgänglighet Följt av Inställningar för textning.
  3. Tryck på Textstorlek och stil
  4. Om du vill ändra storlek på textningen trycker du på Textstorlek och väljer textstorlek.
  5. Om du vill ändra format och färg på textningen och bakgrunden trycker du på Textformat och väljer format.