Innstillinger for teksting: Endre tekstformateringen

Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11.0 eller nyere. Finn ut hvordan du kan sjekke hvilken Android-versjon du har.

Slå på teksting

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Tilgjengelighet Og så Innstillinger for teksting.
  3. Trykk på Vis teksting.

Endre størrelsen og stilen for tekstingen

Viktig: Innstillingene dine fungerer kanskje ikke med medieapper som ikke støtter innstillinger for teksting.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Tilgjengelighet Og så Innstillinger for teksting.
  3. Trykk på Størrelse og stil for teksting.
  4. For å endre tekststørrelsen, trykk på Tekststørrelse og velg et alternativ.
  5. For å endre stilen og fargen på tekstingen og bakgrunnen, trykk på Tekststil og velg en stil.