Tekstitysvalinnat

Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11.0:aa tai sitä uudempia versioita. Lue lisää Android-version tarkistamisesta.

Tekstitysten laittaminen päälle

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Esteettömyys ja sitten Tekstitysvalinnat.
  3. Valitse Näytä tekstitykset.

Tekstitysten koon ja tyylin muuttaminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Esteettömyys ja sitten Tekstitysvalinnat.
  3. Valitse Tekstitysten koko ja tyyli
  4. Jos haluat muuttaa tekstitysten kokoa, valitse Tekstin koko ja valitse haluamasi vaihtoehto.
  5. Jos haluat muuttaa tekstityksen väriä ja taustan tyyliä, valitse Tekstityksen tyyli ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Huom. Tekstitysvalintasi eivät välttämättä vaikuta kaikkiin sovelluksiin.