Preferències dels subtítols

Alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar els subtítols

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, toca Preferències dels subtítols.
  3. Toca Mostra els subtítols.

Canviar la mida i l'estil dels subtítols

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, toca Preferències dels subtítols.
  3. Toca Mida i estil dels subtítols.
  4. Per canviar la mida dels subtítols, toca Mida del text i, a continuació, selecciona'n la mida.
  5. Per canviar l'estil i el color del text i dels fons, toca Estil dels subtítols i, a continuació, selecciona'n l'estil.

Nota: pot ser que les teves preferències de subtítols no s'apliquin en certes aplicacions.