Preferències dels subtítols: canviar el format dels subtítols

Alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar els subtítols

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat A continuació, Preferències dels subtítols.
  3. Toca Mostra els subtítols.

Canviar la mida i l'estil dels subtítols

Important: és possible que les teves preferències no funcionin amb les aplicacions multimèdia que no són compatibles amb les preferències dels subtítols.

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat A continuació, Preferències dels subtítols.
  3. Toca Mida i estil dels subtítols.
  4. Per canviar la mida dels subtítols, toca Mida del text i, a continuació, selecciona'n la mida.
  5. Per canviar l'estil i el color del text i dels fons, toca Estil dels subtítols i, a continuació, selecciona'n l'estil.