Endre innstillingene for leselisten

Viktig: BrailleBack er ikke lenger nødvendig for å koble til en leselist.

Gå til TalkBack-innstillinger og så Leselist for å endre innstillingene for leselisten din.

Det finnes tre kategorier med innstillinger: «Enheter», «Språk og kommandoer» og «Generelle».

Enhet

Innstilling

Beskrivelse

Liste over leselister

Viser listen over aktive, lagrede og tilgjengelige enheter, med status. Du kan velge enheten du vil koble til.

Se etter en ny enhet

Skann etter enheter i nærheten som er tilgjengelige for tilkobling.

Språk og kommandoer

Innstilling

Beskrivelse

Språk

Velg språkene du vil bruke for leselisten.

Foretrukket lesespråk

Angi språket som skal brukes når du leser.

Foretrukket skriftspråk

Angi språket som skal brukes når du skriver.

Foretrukket punktskriftgrad Hvis flere punktskriftgrader er tilgjengelige, kan du angi dem for språket ditt.

Punktskriftkommandoer

Finn ut hvilke tastekommandoer som er tilgjengelige for leselisten din.

Elementer med punktskrift Finn ut hvordan elementer på skjermen vises på leselisten.

Generelt

Innstilling

Beskrivelse

Automatisk tilkobling

Tillat at lagrede leselister kobles til når de er i nærheten

Automatisk rulling Gå automatisk opptil 20 sekunder på leselisten. Du kan også velge rullevarighet basert på lengden på leselisten.

Avansert

Innstilling

Beskrivelse

Knapper for reversert panorering opp og ned

Denne innstillingen reverserer retningen for panoreringsknappene på leselisten.

Vis punkskriftutdata på skjermen

Denne funksjonen viser innholdet i leselisten i et lite vindu, over andre åpne vinduer på skjermen.

Meldingsvarighet Med denne innstillingen kan du endre varigheten for midlertidige meldinger, for eksempel når tastaturet vises, til kort, middels eller lang.
Blinkehyppighet for markøren Denne innstillingen kontrollerer hvor ofte markøren blinker, fra 0,25 sekunder til 2 sekunder.