Pistekirjoitusnäytön asetusten muuttaminen

Tärkeää: BrailleBackia ei enää tarvita pistekirjoitusnäyttöön yhdistämistä varten.

Jos haluat muuttaa pistekirjoitusnäytön asetuksia, valitse TalkBack-asetukset ja sitten Pistekirjoitusnäyttö.

Asetuksia on kolmenlaisia: Laitteet, Kielet ja komennot sekä Yleiset.

Laite

Asetus

Kuvaus

Pistekirjoituslaiteluettelo

Näyttää aktiiviset, tallennetut ja saatavilla olevat laitteet ja niiden tilan. Voit valita laitteen, johon haluat muodostaa yhteyden.

Hae uusia laitteita

Hae lähellä ja saatavilla olevia laitteita, joihin haluat muodostaa yhteyden.

Kielet ja komennot

Asetus

Kuvaus

Kielet

Valitse kielet, joita pistekirjoitusnäytössä käytetään.

Ensisijainen lukukieli

Valitse lukemiseen käytettävä kieli.

Ensisijainen kirjoituskieli

Valitse kirjoittamiseen käytettävä kieli.

Ensisijainen pistekirjoitustaso Jos saatavilla on useita pistekirjoitustasoja, voit valita sellaisen kielellesi.

Pistekirjoituskomennot

Tutustu pistekirjoitusnäytön tärkeimpiin komentoihin.

Pistekirjoituselementit Katso, miten näytöllä olevat elementit näkyvät pistekirjoitusnäytöllä.

Yleiset

Asetus

Kuvaus

Automaattinen yhdistäminen

Salli tallennettujen pistekirjoitusnäyttöjen muodostaa yhteys, kun ne ovat lähistöllä.

Automaattinen vieritys Vieritä pistekirjoitusnäyttöä automaattisesti enintään 20 sekuntia. Voit valita vierityksen keston myös pistekirjoitusnäytön pituuden perusteella.

Edistynyt

Asetus

Kuvaus

Käännä ylös panoroinnin ja alas panoroinnin painikkeet

Tämä asetus kääntää pistekirjoitusnäytön panorointipainikkeiden suunnan.

Näytä pistekirjoituksen syöte ruudulla

Näyttää pistekirjoitusnäytön sisällön pienessä ikkunassa näytön muiden ikkunoiden päällä.

Viestin kesto Tämän asetuksen avulla voit muuttaa väliaikaisten viestien ja esimerkiksi näppäimistön näkymisen keston lyhyeksi, keskipitkäksi tai pitkäksi.
Kohdistimen vilkkumisnopeus Tämä asetus määrittää kohdistimen vilkkumisnopeuden (0,25–2 sekuntia).