Canviar la configuració de la pantalla braille

Important: ja no cal BrailleBack per connectar-se a una pantalla braille.

Per canviar la configuració de la pantalla braille, ves a Configuració de TalkBack i, a continuació, Pantalla braille.

Hi ha tres categories d'opcions de configuració: Dispositius, Idiomes i ordres, i General.

Dispositiu

Opció de configuració

Descripció

Llista de dispositius braille

Mostra la llista de dispositius actius, desats i disponibles amb el seu estat. Pots seleccionar el dispositiu al qual et vols connectar.

Cerca un dispositiu nou

Cerca dispositius disponibles a prop per connectar-t'hi.

Idiomes i ordres

Opció de configuració

Descripció

Idiomes

Selecciona els idiomes que vols utilitzar per a la pantalla braille.

Idioma de lectura preferit

Defineix l'idioma que vols utilitzar per llegir.

Idioma d'escriptura preferit

Defineix l'idioma que vols utilitzar per escriure.

Nivell de braille preferit Si hi ha diversos nivells de braille disponibles, pots definir-ne un per al teu idioma.

Ordres de braille

Obtén informació sobre les ordres de tecles disponibles per a la pantalla braille.

Elements en braille Informació sobre com es mostren els elements a la pantalla braille.

General

Opció de configuració

Descripció

Connexió automàtica

Permet que les pantalles braille desades es connectin quan es trobin a prop.

Desplaçament automàtic Fes avançar la pantalla braille automàticament fins a 20 segons. També pots triar la durada del desplaçament en funció de la durada de la pantalla braille.

Configuració avançada

Opció de configuració

Descripció

Inverteix els botons de desplaçament cap amunt i cap avall

Aquesta opció reverteix la direcció dels botons de desplaçament de la pantalla braille.

Text braille en pantalla

Mostra el contingut de la pantalla braille en una finestra petita a sobre de les altres finestres de la pantalla.

Durada del missatge Aquesta opció et permet canviar els missatges temporals a curta, mitjana o llarga durada (com ara quan es mostra el teclat).
Velocitat de parpelleig del cursor Aquesta opció controla la freqüència amb què el cursor parpelleja de 0,25 segons a 2 segons.