Forbind en brailleskærm

Vigtigt! BrailleBack er ikke længere påkrævet for at oprette forbindelse til en brailleskærm.

Når du forbinder en opdaterbar brailleskærm til din Android-enhed via Bluetooth, vises enhedens indhold på din skærm. Du kan bruge tasterne på skærmen til at navigere og interagere med din enhed. Du kan også indtaste tekst med TalkBack-brailletastaturet.

Sprog for brailleskærm

Brailleskærm er tilgængelig på Unified English Braille grad 1 og 2, arabisk, bulgarsk 8-punkts computerbraille, catalansk, centralkurdisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, gujarati, hebraisk, hollandsk, islandsk, italiensk, kannada, kantonesisk, khmer, kinesisk (Taiwan), kinesisk uden intonering (Kina), kinesisk – standard (Kina), kinesisk – standard med intonering (Kina), kroatisk, lettisk, litauisk, malayalam, marathi, nepalesisk, nordsamisk, norsk 8-punkts computerbraille, oldgræsk, polsk, portugisisk, rumænsk 8-punkts computerbraille, russisk, serbisk, singalesisk, slovakisk, spansk, svensk, tamil, telugu, tjekkisk, tyrkisk 8-punkts computerbraille, tysk, ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk og walisisk.

Sådan ændrer du brailletypen eller -sproget: På din enhed skal du vælge TalkBack-indstillinger og derefter Brailleskærm og derefter Foretrukket læsesprog eller Foretrukket tastatursprog.

Trin 0: Fjern BrailleBack

1. Vælg BrailleBack på applisten på din enhed.
  2. Åbn TalkBack-menuen.
  3. Vælg Handlingerog derefter Afinstaller.

Trin 1: Sørg for, at du har TalkBack 13.0

Du kan tjekke, hvilken TalkBack-version du har, ved at åbne TalkBack-indstillingerne og rulle ned til det sidste element: "Åbn TalkBack i Play Butik: Aktuel TalkBack-version". Se, hvordan du aktiverer eller deaktiverer TalkBack.

Hvis din TalkBack-version er ældre end 13.0, skal du trykke to gange på Åbn TalkBack i Play Butik for at gå til Play Butik og opdatere TalkBack.

Trin 2: Par din telefon med din brailleskærm

1. Vælg Brailleskærm i TalkBack-indstillingerne.
  2. Tjek, at Brug brailleskærm er slået til.
  3. Vælg navnet på din brailleskærm.