Instal·lar i activar BrailleBack

Amb BrailleBack, pots connectar un dispositiu de braille actualitzable al dispositiu Android mitjançant Bluetooth. BrailleBack funciona amb el lector de pantalla TalkBack per oferir una experiència combinada de veu i braille.

A mesura que utilitzes BrailleBack, el contingut de la pantalla apareix al dispositiu de braille, i pots navegar pel dispositiu i utilitzar-lo amb les tecles del dispositiu de braille. També pots introduir-hi text amb el teclat de braille.

Pas 1: Comprova que el dispositiu de braille sigui compatible

La versió actual de BrailleBack és compatible amb els dispositius següents:

• Baum VarioUltra
  • APH Refreshabraille
  • APH Orbit Reader 20
  • Baum VarioConnect
  • Esys Eurobraille
  • Freedom Scientific Focus Blue (models de mòbils 14 i 40)
  • HandyTech (Basic Braille, Active Braille, Braille Star, Braille Wave, Braillino, Easy Braille)
  • Harpo Braillepen 12
  • HIMS (BrailleSense, Braille EDGE, Smart Beetle)
  • Humanware Brailliant (models de primera generació i BI)
  • Optelec Alva (BC640, BC680)
  • Optelec EasyLink 12 Touch
  • Papenmeier Braillex Trio
  • Seika (anotador i dispositiu mòbil 40)

Pas 2: Instal·la BrailleBack al dispositiu Android

Pots utilitzar una de les opcions següents per instal·lar BrailleBack des de Google Play:

• Opció 1: utilitza aquest enllaç directe a BrailleBack a Google Play i, a continuació, selecciona Instal·la. Tria el dispositiu en què vulguis instal·lar l'aplicació i, tot seguit, selecciona Instal·la.
  • Opció 2: obre l'aplicació Play Store al dispositiu Android i, a continuació, cerca "BrailleBack". Selecciona BrailleBack als resultats de la cerca i, tot seguit, selecciona Instal·la.

Pas 3: Activa BrailleBack i vincula el dispositiu de braille

Nota: abans d'activar Brailleback, assegura't que TalkBack estigui activat. Obtén més informació sobre com s'activa TalkBack.

Per activar BrailleBack al dispositiu Android, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Obre Accessibilitat i, a continuació, BrailleBack.
  3. Activa BrailleBack.
  4. Torna a Configuració. A la secció Connexions sense fil i xarxes, selecciona Bluetooth.
  5. Activa Bluetooth.
  6. Selecciona el nom del dispositiu de braille.
    • Si no es mostra el dispositiu de braille, assegura't que estigui en mode de vinculació i, a continuació, selecciona Cerca dispositius al dispositiu Android.
    • Consulta les instruccions de vinculació del dispositiu de braille a la documentació del dispositiu.