Connectar-se a una pantalla braille

Important: ja no cal BrailleBack per connectar-se a una pantalla braille.

Quan connectes una pantalla braille que es pot actualitzar al dispositiu Android per Bluetooth, el contingut de la pantalla del dispositiu es mostra a la pantalla braille. Pots utilitzar les tecles de la pantalla per navegar pel dispositiu i interaccionar-hi. També pots introduir text amb el teclat braille de TalkBack.

Idiomes de la pantalla braille

La pantalla braille està disponible en alemany, anglès, anglès braille unificat de nivell 1 i 2, àrab, braille búlgar de 8 punts computeritzat, braille noruec de 8 punts computeritzat, braille romanès de 8 punts computeritzat, braille turc de 8 punts computeritzat, cantonès, català, croat, danès, eslovac, espanyol, estonià, finès, francès, gal·lès, grec, grec antic, gujarati, hebreu, hongarès, islandès, italià, kannada, khmer, kurd central, letó, lituà, malaiàlam, marathi, neerlandès, nepalès, polonès, portuguès, rus, sami septentrional, serbi, singalès, suec, tàmil, telugu, txec, ucraïnès, urdú, vietnamita, xinès (Taiwan), xinès actual amb tons (Xina), xinès actual sense tons (Xina) i xinès comú (Xina).

Per canviar el nivell de braille o l'idioma: al dispositiu, selecciona Configuració de TalkBack i, a continuació, Pantalla braille i, a continuació, Idioma de lectura preferit o Idioma d'escriptura preferit.

Pas 0: suprimeix BrailleBack

1. A la llista d'aplicacions del dispositiu, selecciona BrailleBack.
  2. Obre el menú de TalkBack.
  3. Selecciona Accions i, a continuació, Desinstal·la.

Pas 1: comprova que tinguis TalkBack 13.0

Per comprovar la versió de TalkBack, obre la configuració de TalkBack i desplaça't fins al darrer element, "Obre TalkBack a Play Store: versió actual de TalkBack". Obtén informació sobre com pots activar o desactivar TalkBack.

Si la versió de TalkBack és anterior a la 13.0, fes doble toc a Obre TalkBack a Play Store per anar a Play Store i actualitzar TalkBack.

Pas 2: vincula el telèfon a la pantalla braille

1. A la configuració de TalkBack, selecciona Pantalla braille.
  2. Comprova que l'opció Utilitza la pantalla braille estigui activada.
  3. Selecciona el nom de la pantalla braille.