Novetats de TalkBack 14.2

L'experiència de TalkBack 14.2 s'ha millorat amb:

• Correcció gramatical: per ajudar-te a corregir.
  • Títols automàtics d'imatges: per ajudar-te a saber què surt a les fotos.
  • Configuració addicional: per ajudar-te a canviar la velocitat de parla i el volum d'accessibilitat.
  • Taules en braille addicionals: per ajudar-te a llegir i escriure en més idiomes.
  • Ordres de braille addicionals: per ajudar-te a passar al teclat següent i reproduir o posar en pausa contingut multimèdia.

Correcció

La funció anterior de correcció ortogràfica ara s'anomena Correcció i t'avisa de suggeriments gramaticals i ortogràfics. Per comprovar si hi ha possibles problemes d'ortografia o de gramàtica, canvia a l'opció Correcció als controls de lectura.

Descripcions automàtiques d'imatges

Pots obtenir descripcions automàtiques d'imatges i detecció automàtica de text i d'icones amb descripcions automàtiques d'imatges. Pots definir el nivell de la descripció en:

• No descriguis icones ni imatges
  • Només imatges o icones sense etiquetar
  • Totes les icones o imatges

Per activar i controlar el nivell de les descripcions:

1. Perquè es mostri el menú de TalkBack, fes triple toc amb tres dits.
  2. Toca Configuració de TalkBack i, a continuació, Descripcions automàtiques.

Configuració de veu addicional

Pots controlar el volum d'accessibilitat i la velocitat de parla de TalkBack des de la configuració de so i vibració de TalkBack.

Per canviar el volum d'accessibilitat o la velocitat de parla:

1. Perquè es mostri el menú de TalkBack, fes triple toc amb tres dits.
  2. Toca Configuració de TalkBack i, a continuació, So i vibració.
  3. Selecciona el control lliscant que vulguis.
    • Per augmentar el volum d'accessibilitat o la velocitat de parla, llisca cap amunt amb un dit.
    • Per reduir el volum d'accessibilitat o la velocitat de parla, llisca cap avall amb un dit.

Taules en braille noves

S'han afegit les noves taules de braille següents per utilitzar-les amb el teclat braille en pantalla i les pantalles braille:

• Braille búlgar de 8 punts computeritzat
  • Cantonès
  • Xinès comú (Xina)
  • Xinès actual amb tons (Xina)
  • Xinès actual sense tons (Xina)
  • Xinès (Taiwan)
  • Braille noruec de 8 punts computeritzat
  • Braille romanès de 8 punts computeritzat
  • Braille turc de 8 punts computeritzat

Noves ordres de braille

Per ajudar-te a canviar al mètode d'introducció de text següent i per reproduir o posar en pausa contingut multimèdia, utilitza les noves ordres de braille amb la pantalla braille que hi ha a continuació.

• Canviar al teclat següent: Barra espaiadora + punts 1, 3, 7 i 8.
  • Reproduir o posar en pausa el contingut multimèdia: Barra espaiadora + punts 7 i 8.