Bruk smartkommandoer

Viktig: Smartkommandoer fungerer i Voice Access versjon 6.0 og nyere (bare på engelsk). Hvis du har den nyeste versjonen av Voice Access-appen, er denne funksjonen slått på som standard.

Du kan bruke naturlige språkkommandoer til å sende meldinger til kontakter i de fleste meldingsapper.

Du kan bruke denne funksjonen til å sende meldinger i stedet for å navigere på skjermen med nummererte etiketter eller et rutenett.

Bruk smartkommandoer med meldingsapper

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på engelsk.

Slik sender du en melding med WhatsApp:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du installere Voice Access-appen og slå den på.
  2. Si «Open WhatsApp» («Åpne WhatsApp») og så «Send a message to John» («Send en melding til John») og så «I will be late» («Jeg er forsinket») til Android-enheten.

Tips: Du kan også kombinere ett eller flere trinn i én lengre setning, for eksempel «Send a message to John on WhatsApp saying I’ll be late.» («Send en melding til John på WhatsApp der det står: Jeg er forsinket.»)

Sjekk støttede meldingsapper og kommandoer

Slik viser du en liste over meldingsapper som støttes, og tilgjengelige kommandoer:

1. Si «Show commands» («Vis kommandoer») og så «Smart Commands (beta)» («Smartkommandoer (beta)») til Android-enheten.