Älykkäiden komentojen käyttäminen

Tärkeää: Älykkäät komennot toimivat Voice Accessin versiosta 6.0 alkaen (vain englanniksi). Jos sinulla on Voice Access ‐sovelluksen uusin versio, tämä ominaisuus on oletuksena päällä.

Voit lähettää viestejä yhteyshenkilöillesi luonnollisen kielen komennoilla useimmissa viestisovelluksissa.

Tämän ominaisuuden avulla voit lähettää viestejä käyttämättä näytöllä siirtymiseen numeroituja tunnisteita tai ruudukkoa.

Älykkäiden komentojen käyttäminen viestisovelluksissa

Tärkeää: Tämä ominaisuus on saatavilla vain englanninkielisenä.

Viestin lähettäminen WhatsAppilla:

1. Asenna Voice Access ‐sovellus ja laita se päälle, jos et ole vielä tehnyt niin.
  2. Sano Android-laitteella "Open WhatsApp" (Avaa WhatsApp) ja sitten "Send a message to Joni" (Lähetä viesti Jonille) ja sitten "I'm late" (Olen myöhässä).

Vinkki: Voit myös yhdistää yhden tai useamman vaiheen yhdeksi pidemmäksi virkkeeksi, kuten "Send a message to Joni on WhatsApp saying I’ll be late" (Lähetä WhatsAppissa Jonille viesti, jossa lukee, että olen myöhässä).

Tuettujen viestisovellusten ja ‑komentojen tarkistaminen

Näin tarkistat tällä hetkellä tuetut viestisovellukset ja käytettävissä olevat komennot:

1. Sano Android-laitteella "Show commands" (Näytä komennot) ja sitten "Smart Commands" (Älykkäät komennot) (beta).