Brug Smart-kommandoer

Vigtigt! Smart-kommandoer fungerer i version 6.0 og nyere af Stemmeadgang (kun på engelsk). Hvis du har den nyeste version af appen Stemmeadgang, er denne funktion aktiveret som standard.

Du kan bruge kommandoer på naturligt sprog til at sende beskeder til dine kontakter i de fleste beskedapps.

Du kan bruge denne funktion til at sende beskeder i stedet for nummererede etiketter eller et gitter, hvor du navigerer på enhedens skærm.

Brug Smart-kommandoer med beskedapps

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan sender du en besked med WhatsApp:

1. Installer appen Stemmeadgang, og aktivér den, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. På din Android-enhed skal du sige "Open WhatsApp" [Åbn WhatsApp] og derefter "Send a message to John" [Send en besked til John] og derefter "I will be late" [Jeg er forsinket].

Tip! Du kan også kombinere et eller flere trin til én enkelt længere sætning, f.eks. "Send a message to John on WhatsApp saying I'll be late" [Send en besked til John på WhatsApp og sig, at jeg bliver forsinket].

Tjek understøttede beskedapps og kommandoer

Sådan får du vist en liste over aktuelt understøttede beskedapps og tilgængelige kommandoer:

1. På din Android-enhed skal du sige "Show commands" [Vis kommandoer] og derefter "Smart Commands (beta)" [Smarte kommandoer (beta)].