Använd enhandsläge

Obs!

Enhandsläge är en funktion som gör det enklare att navigera med en hand på enheten.

När enhandsläget är aktiverat kan du dra ned skärmens övre hälft med en hand och enkelt nå aviseringar, appinnehåll och annat.

Ställ in enhandsläge som genväg till tillgänglighetsfunktionerna

Du kan lägga till enhandsläge i snabbinställningar så du kommer åt dem enklare. Läs mer om hur du lägger till snabbinställningar för tillgänglighet.

Aktivera enhandsläge

1. Öppna inställningsappen på enheten.
  2. Sök efter Enhandsläge.
  3. Aktivera Använd enhandsläge.