Bediening met 1 hand gebruiken

Belangrijk:

Bediening met 1 hand is een functie waarmee je efficiënter met 1 hand op je apparaat kunt navigeren.

Als bediening met 1 hand aanstaat, kun je 1 hand gebruiken om de bovenste helft van het scherm omlaag te trekken en makkelijk onder meer meldingen en app-content openen.

Bediening met 1 hand instellen als snelkoppeling voor toegankelijkheid

Je kunt bediening met 1 hand toevoegen aan Snelle instellingen, zodat je makkelijker toegang tot deze functie krijgt. Meer informatie over hoe je Snelle instellingen voor toegankelijkheid toevoegt

Bediening met 1 hand aanzetten

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Zoek naar Bediening met 1 hand.
  3. Zet Bediening met 1 hand gebruiken aan.