Ändra inställningar för Project Activate

Du kan anpassa åtgärderna så att Project Activate passar dina behov och önskemål.

Dessutom kan du ställa in hur känslig Project Activate ska vara när den identifierar rörelser. Om du ställer in känsligheten på små rörelser är det mer sannolikt att den identifierar oavsiktliga rörelser. Om du ändrar känsligheten till stora rörelser krävs större rörelseförmåga, men det är mer sannolikt att appen aktiveras endast när du vill att den ska göra det. Ställ in rörelsen på den största storleken och längsta längden du kan använda på ett bekvämt och tillförlitligt sätt.

Anpassa rörelser

1. Öppna appen Project Activate.
  2. Tryck på Inställningar uppe till höger.
  3. Scrolla till rörelsen du vill ändra och tryck på Redigera .
    • Känslighet för rörelser:
      • När du väljer en känslighet närmare ett blir appen mer känslig för rörelsen. Det är bra om du gör små rörelser, till exempel om du bara drar lite på munnen när du ler.
      • Välj en högre inställning om du gör stora rörelser. Då utlöses inte rörelsen av misstag när du gör små rörelser.
    • Ignorera rörelser:
      • Kortare än betyder att rörelsen inte utlöses om du gör den under en kortare tid än vad du har ställt in.
      • Längre än betyder att rörelsen inte utlöses om du gör den under en längre tid än vad du har ställt in.
  4. Kontrollera att känsligheten passar dig genom att trycka på Testa inställningar.
  5. Gå tillbaka till redigeringssidan och sedan till huvudskärmen.