Endre innstillingene for Project Activate

Du kan tilpasse handlingene dine slik at Project Activate dekker behovene dine.

Du kan også styre hvor følsom Project Activate skal være når den registrerer bevegelsene dine. Hvis du konfigurerer at appen skal registrere små bevegelser, er det mer sannsynlig at den registrerer utilsiktede bevegelser. Hvis du konfigurerer at appen skal registrere store bevegelser, krever den mer mobilitet, men den aktiveres sannsynligvis bare når du vil. Juster bevegelsesinnstillingen til den største størrelsen og den lengste varigheten du kan bruke komfortabelt og stabilt.

Tilpass bevegelser

1. Åpne Project Activate-appen.
  2. Trykk på Settings (Innstillinger) øverst til høyre.
  3. Rull til bevegelsen du vil endre, og trykk på Edit (Rediger) .
    • Gesture Sensitivity (Bevegelsesfølsomhet):
      • Når du velger en følsomhet nærmere én, blir appen mer følsom for den aktuelle bevegelsen. Dette egner seg best hvis du gjør mindre bevegelser, for eksempel hvis munnvikene dine bare beveger seg litt når du smiler.
      • Hvis du bruker store bevegelser, velger du en høyere følsomhet. Da utløses ikke handlingen utilsiktet av mindre bevegelser.
    • Ignore Gestures (Ignorer bevegelser):
      • Shorter than (Kortere enn) vil si at hvis du gjør bevegelsen i kortere tid enn angitt, utløses ikke handlingen.
      • Longer than (Lengre enn) vil si at hvis du gjør bevegelsen i lengre tid enn angitt, blir ikke handlingen utløst.
  4. Du kan trykke på Test settings (Test innstillingene) for å sjekke om den angitte følsomheten kjennes komfortabel ut.
  5. Gå tilbake til skjermbildet «Edit» (Rediger) og så tilbake til hovedskjermen.