Finn kursplaner for bestemte produkter

Mer informasjon om kursene som er tilgjengelige på Skillshop på emnenivå:
Produkt/emne Beskrivelse
Analytics-akademiet Med Googles måleverktøy kan du skape vekst i bedriften din ved hjelp av intelligent datainnsamling og -analyse.
Android Utforsk den innebygde sikkerheten, omfattende administreringen og fleksibiliteten til den mest populære mobilplattformen i verden.
Authorized Buyers Finn ut hvordan du kan nå ut til mange Google-partners ved å delta i Authorized Buyers-programmet.
Google Ad Manager Finn ut hvordan du kan tjene penger på annonsene dine ved hjelp av Google Ad Manager.
Google AdMob Oppnå høyere inntekter og administrer beholdningen din på en bedre måte med Google AdMob.
Google Ads Oppnå bedre ferdigheter ved å bruke Google Ads til å annonsere for bedriften din på nettet, og bli Google Ads-sertifisert.
Google for Education Finn ut hvordan lærere i grunnskolen, videregående skole samt innen høyere utdanning kan lære mer ved hjelp av produktene og opplæringene for Google for Education.
Google Marketing Platform​ Se hvordan det blir enklere å planlegge, gjennomføre og måle annonsekampanjer ved å bruke Google Marketing Platform.
Google Min bedrift Finn ut hvordan du kan få flere kunder og kommunisere med dem helt gratis via bedriftsprofilen din på Google.
Waze Finn ut hvordan du kan gjøre posisjonen din om til en destinasjon ved hjelp av Waze Ads.
Mange av emnene har også underemner med tilhørende kursplaner. Her er for eksempel en oversikt over underemnet Google-søkeannonser, de tilhørende planene og kursene, for å illustrere denne strukturen:

Emne Google Ads
Underemner

Google Ads-bannerannonsering

Google Ads–måling

Google Ads-søkeannonsering

Google Ads-videoannonsering

Kursplaner for Google Ads-søkeannonsering

Google Ads-søkeannonsering

Google Ads-sertifisering i søkeannonsering

Kurs innen Google Ads-søkeannonsering

Skap vekst i bedriften med Google Ads

Utforsk verdien av Google Søk

Gjør deg kjent med Google Ads-auksjonen

Få frem riktig budskap med tekstannonser

Gjør annonsene mer relevante med utvidelser for søkeannonser

Øk effektiviteten med automatisk budgivning

Nå ut til verdifulle kunder med søkemålgrupper

Oppnå bedre resultater med anslag for optimaliseringsresultat

Vurderinger

Når du har fullført mange kursplaner og alle sertifiseringsplanene, kan du ta en test. Når du har bestått testen, oppnår du en prestasjon eller sertifisering for det aktuelle emnet.