Uw account instellen

Aanmelden

Wanneer u zich aanmeldt voor Skillshop, maakt u eerst een account. Hiervoor gebruikt u uw Google-account.

Houd rekening met de volgende belangrijke informatie wanneer u bepaalt met welk e-mailadres u zich wilt aanmelden:

• Veelgebruikt e-mailadres: Het is handig om een e-mailadres te gebruiken dat u vaak controleert. Zo mist u geen berichten van Skillshop. Denk hierbij aan nieuws, speciale uitnodigingen en promoties.
  • E-mailadres dat is gekoppeld aan een Google-account: Dit kan een Gmail-adres of ander e-mailadres zijn, zoals uw zakelijke e-mailadres. U kunt het beste het e-mailadres gebruiken waarmee u ook toegang heeft tot Google-advertentieproducten. Als u geen Gmail-adres gebruikt, moet het e-mailadres zijn gekoppeld aan uw Google-account.

Nadat u zich heeft aangemeld

Uw profiel controleren en updaten

Wanneer u voor de eerste keer inlogt bij Skillshop, wordt de cataloguspagina geopend. Nadat u bent ingelogd, kunt u naar uw profiel gaan en velden updaten, waaronder uw bedrijfsnaam en de status voor het delen van gegevens. U kunt ook een herstelmailadres toevoegen zodat u overal verbonden kunt blijven met Skillshop. Het herstelmailadres moet een adres zijn waarvan u de eigenaar bent en dat los staat van elk adres dat u eerder heeft opgegeven.

Stappen om uw profiel te updaten
  1. Log in bij Skillshop.
  2. Voeg vervolgens uw bedrijfsnaam toe. Als u uw bedrijfsnaam toevoegt, kan uw bedrijf rapporten over uw leervoortgang genereren en bekijken welke prestaties en certificeringen u heeft behaald.
  3. Update uw tijdzone.
  4. Selecteer de gewenste taal. De taal die u hier kiest, wordt gebruikt om de leercontent en assessments te filteren op basis van uw voorkeurstaal.
  5. Geef aan of u e-mails van Skillshop wilt ontvangen. Informatie over enquêtes, promoties en aanbevolen cursussen wordt voornamelijk via e-mail verstuurd, dus we raden u aan om u aan te melden voor deze berichten van Skillshop.
  6. Geef een herstelmailadres op, zodat u uw account kunt herstellen als u de toegang kwijtraakt tot het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw account in te stellen.
  7. Als u uw Skillshop-accountgegevens met uw bedrijf en/of Google wilt delen, scrollt u omlaag naar 'Mijn Skillshop-accountgegevens delen: Mijn Skillshop-account koppelen aan mijn Google-accounts (Google Ads, YouTube, Google Marketing Platform, enz.) om mijn voortgang op Skillshop met die accounts te delen.'
    1. Kies de optie die het best aansluit bij uw behoeften en klik op de betreffende knop.
    2. Lees de Overeenkomst voor het delen van gegevens en selecteer 'Akkoord en doorgaan'.
  8. Klik op Opslaan.

We sturen u een e-mail om uw e-mailadres te verifiëren. Wanneer u uw e-mailadres heeft bevestigd, kunt u overal verbonden blijven met Skillshop.

Uw profiel delen

U kunt uw prestaties en certificeringen delen door uw profiel openbaar te maken.

1. Ga naar de pagina Mijn profiel.

2. Stel de schakeloptie Openbaar in op Aan.

1. Mogelijk ziet u een waarschuwingsbericht waarin wordt aangegeven dat u uw gebruikersprofiel beschikbaar maakt voor gebruikers die niet zijn aangemeld.

3. Klik op de knop Bevestigen.

Als de schakeloptie Openbaar is ingesteld op Aan, kunt u de URL van uw profielpagina kopiëren en plakken om deze naar andere gebruikers te sturen. Zo geeft u deze gebruikers toegang tot uw profiel en kunnen ze de onderscheidingen en certificeringen bekijken die u heeft behaald.

Opmerking: Als u in uw Skillshop-profiel uw voor- en achternaam wilt wijzigen, moet u eerst uw Google-profiel bewerken.
(Meer informatie)