Länder där Google Voice och SIP Link stöds

Google Voice och SIP Link är tillgängligt i dessa länder:
  • Belgien
  • Kanada
  • Danmark
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Nederländerna
  • Portugal
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Förenade kungariket
  • USA (förutom Alaska, Hawaii, USA:s territorier Amerikanska Samoa, Guam, Nordmarianerna, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna)

Regler för länder där enbart SIP Link-prenumeration är tillgänglig

SIP Link är även tillgängligt i länder där det inte går att ringa samtal direkt i Google Voice. Kunder i dessa länder måste köpa en prenumeration på Google SIP Link Standard eller Premier för att kunna ansluta telefonnummer från sina operatörer till Google Voice.

Länder där enbart SIP Link är tillgängligt:

• Argentina
  • Brasilien
  • Chile
  • Colombia
  • Mexiko

Relaterade ämnen