Evaluer en Google Workspace Marketplace-app

Hver offentligt tilgængelig app i Google Workspace Marketplace gennemgås af Googles Marketplace-team. Google Workspace Marketplace-appudviklere skal overholde Marketplaces krav til fortegnelser, programpolitikker og udvikleraftale, som kræver, at udviklere tydeligt angiver de vilkår, som gælder for deres tjenester. Marketplace-teamet gennemgår jævnligt de mest populære apps. Du er dog i sidste ende ansvarlig for installation og brug af apps.

Sådan evalueres Marketplace-apps af Google

Inden en app kan udgives offentligt på Marketplace, gennemgår Marketplace-teamet appen for at sikre, at den opfylder vores kriterier, herunder følgende:

Hvis du bruger Google Workspace til arbejde eller skole, har du muligvis adgang til interne apps. Interne apps er private apps, der er udviklet af din organisation til brug af personer i den pågældende organisation. Google gennemgår ikke interne apps.

Evaluer en Marketplace-appfortegnelse

Hvis du vil evaluere en app, skal du åbne appfortegnelsen i Marketplace (http://workspace.google.com/marketplace). Fortegnelsen besvarer følgende spørgsmål for at hjælpe dig med at beslutte, om appen er det, du søger, og om udvikleren er pålidelig.

Hvem har lavet appen?

Du kan klikke enten foroven i fortegnelsen eller på linket Udvikler for at åbne appens startside, som giver flere oplysninger om udvikleren og appen.

Hvad kan appen?

Oversigten fortæller dig, hvad appen kan, og viser dig screenshots af, hvordan den fungerer.

Hvad siger appens privatlivspolitik og servicevilkår?

Nederst i oversigten kan du klikke på de relevante links for at få flere oplysninger om, hvordan appen indsamler, bruger og beskytter dine data, og hvilke rettigheder og forpligtelser du har som kunde.

Når du eller din administrator installerer appen, accepterer du appens servicevilkår som et led i processen. Disse dokumenter inkluderer følgende oplysninger og politikker:

• Hvor længe en app beholder dine data (politikken for dataopbevaring).
  • Hvordan appen håndterer dine data. Kopierer appen dine data til udviklerens systemer? Kan appen ændre eller slette dine data? Og har du i så fald tillid til, at udvikleren og appen udfører disse handlinger?

Håndterer appen mine data ved hjælp af sikkerhedsstandarder for branchen?

Kig efter sikkerhedsbadgen , som indikerer, at appen er vurderet som sikker af en uafhængig tredjepart. Få flere oplysninger om, hvordan en app får et sikkerhedsbadge.

Hvordan får jeg support?

Udvikleren er ansvarlig for at yde support til deres app. Nederst i oversigten skal du klikke på Support for at finde ud af, hvordan du får hjælp til appen.

Hvilke data har appen adgang til, efter den er installeret?

Klik på fanen Tilladelser for at se en liste over de data og de Google-apps, som appen vil tilgå, og hvilke handlinger appen kan udføre for de pågældende data.

• Hvis appen kan vise, se, administrere eller downloade dine data, kan udvikleren offentliggøre dine data for andre parter. Sørg for, at du læser privatlivspolitikken og servicevilkårene.
  • Hvis appen kan redigere, oprette eller slette dine data, kan appen ændre eller permanent slette dine data. Hvor tungt fordelene ved appen vægter i forhold til omfanget af den dataadgang, som udvikleren anmoder om.

Hvad mener andre brugere om appen?

Klik på fanen Anmeldelser for at læse, hvad andre brugere har skrevet om appen. Som standard sorteres anmeldelser efter de mest nyttige, som bedømt af andre, der har set appfortegnelsen. Du kan ændre sorteringen til at se de seneste.

Bemærk!

• Google verificerer ikke anmeldelser eller bedømmelser.
  • Google fjerner bedømmelser, som er i modstrid med vores politik vedrørende anmeldelser. Google tillader eksempelvis ikke telefonnumre, mailadresser eller links til andre websites i anmeldelser.
  • Anmeldelser og bedømmelser kan gælde for tidligere versioner af appen. De opdateres ikke, når udvikleren udgiver en ny version.

Relaterede emner