Find og installer en app fra Marketplace

På Google Workspace Marketplace er der en lang række apps, som hjælper dig med at automatisere opgaver og bruge Google-apps såsom Gmail, Google Docs og Sheets samt Google Kalender mere effektivt. På denne side får du flere oplysninger om, hvordan du åbner Marketplace, finder de apps, du mangler, og hvordan du installerer dem.

Bemærk! Hvis du er Google Workspace-administrator, kan du installere apps til din organisation.

1. Åbn Marketplace på en af følgende måder:
    • Gå til workspace.google.com/marketplace.
    • I Docs, Sheets eller Slides skal du klikke på Udvidelser og derefter Tilføjelser og derefter Hent tilføjelser. Ved hjælp af denne metode åbnes en forhåndsfiltreret liste over apps, som fungerer sammen med den app, du benytter.
    • Klik på Hent tilføjelser i sidebjælken i Gmail, Docs, Sheets, Slides eller Google Kalender.
    • I Google Meet skal du klikke på Aktiviteter og derefter Hent tilføjelser.
  2. Brug kategorierne, søg og filtrér for at finde den app, du skal bruge. Se de følgende afsnit for at få flere oplysninger.
  3. Klik på appen, og gennemgå appfortegnelsen. Gå til Evaluer Google Workspace Marketplace-apps for at få oplysninger om appfortegnelsen, og hvordan du evaluerer en app. Visse apps er muligvis ikke tilgængelige for dig. Få flere oplysninger om de bannere, du kan se i meddelelser om installation af apps fra Marketplace.
  4. Klik på Installer.
  5. Brug appen: Hvordan du åbner en app afhænger af, hvilken type app der er tale om
    • I Google Docs, Sheets, Analyse eller Slides: Klik på Udvidelser og derefter Tilføjelser og derefter Google Workspace Marketplace-appen.
    • I Google Chat: Gå til den samtale, hvor du vil bruge appen, og tilføj den. Se hvordan i Brug apps i Google Chat.
    • I Google Drev: Åbn appen direkte.
      1. Hvis en app opretter en speciel filtype, f.eks. en fil med et rutediagram, kan du oprette den pågældende filtype ved at klikke på Ny > Flere i Drev og vælge Google Workspace Marketplace-appen.
      2. Hvis en app bruger en fil på Drev, skal du højreklikke på filen, klikke på Åbn med og derefter klikke på Google Workspace Marketplace-appen, der er tilknyttet filen.
    • I en Google Workspace-app: Øverst til højre skal du klikke på Google-apps og rulle ned for at se de tilgængelige apps.

Fremhævede appkategorier

Google gennemgår de offentlige apps på Google Workspace Marketplace og tilføjer nogle af dem til fremhævede kategorier:

• Anbefalet til Google Workspace: Disse apps genkendes af Google som mere sikre, pålidelige og velintegrerede med Google Workspace-tjenester. De har alle et sikkerhedsbadge.
  • Intelligente apps: Disse AI-baserede produktivitetsapps gør det muligt for dig at arbejde hurtigere ved at automatisere Google Workspace-arbejdsgange.
  • Arbejd hvor som helst: Disse apps hjælper dig med at være mere produktiv. Denne kategori inkluderer apps til kommunikation og samarbejde, apps til engagering af fjernteams samt apps til tidsstyring og digital balance.
  • Til virksomheder: Disse apps kan gøre arbejdsgange mere effektive. Denne kategori inkluderer apps til kundestyring (CRM), faktureringsløsninger, produktstyring, kommunikation og marketing.
  • Apps, du muligvis er interesseret i: Disse apps er nye og innovative.

Disse kategorier står under Redaktørens udvalgte i navigationsmenuen til venstre.

Sikkerhedsbadge

Marketplace viser et sikkerhedsbadge for apps, som en uafhængig tredjepart har vurderet som sikker. Dette badge vises i søgeresultater på Marketplace og på siden med appfortegnelsen.

Udviklere: Få flere oplysninger om, hvordan du får føjet en app til de fremhævede kategorier eller opnår et sikkerhedsbadge ved at gå til Få din app fremhævet på Google Workspace Marketplace.

Andre appkategorier

Du kan se apps ved at klikke på kategorierne i navigationsmenuen til venstre:

• Godkendt til dig: Disse apps er godkendt af din administrator til at blive installeret. Du kan kun se denne kategori, hvis du er logget ind på din Google-konto til arbejde eller skole, og din administrator benytter en tilladelsesliste til at begrænse, hvilke apps du kan installere.
  • Interne apps: Hvis du bruger Google Workspace til arbejde eller skole, udvikler og udgiver din organisation muligvis apps, og det er udelukkende brugerne i den pågældende organisation, som kan installere og bruge dem.
  • Apps til administratorer: Disse apps kan kun installeres af administratorer for brugere i deres egen organisation. Disse apps vises ikke på startsiden eller kategorisiderne i Marketplace, og de er kun synlige i søgeresultater hos administratorer, der er logget ind. Apps i denne kategori er egnede til en organisation med Enterprise, og de omfatter ikke apps, der er angivet af udvikleren som tilhørende Education-kategorien.
  • Udviklet af Google: Disse apps er udviklet og vedligeholdes af Google.
  • Mest populære: Rangering baseret på antallet af brugere, som har installeret appen. De apps, der har de fleste brugere, findes i kategorien Mest populære. Du kan også se antallet af brugere, som har installeret appen, på appfortegnelsen. Dette antal inkluderer både de brugere, som har installeret den selv, og de brugere, hvis administrator har installeret den for dem.
  • Bedst bedømte: Antallet af bedømmelser og den gennemsnitlige bedømmelse bruges til at rangere apps i kategorien Bedst bedømte. Google verificerer ikke brugeranmeldelser og -bedømmelser. Vi fjerner dog en anmeldelse, hvis en anmeldelse overtræder vores politikker. Brugere kan også rapportere misbrug i anmeldelser.
  • Kategorier: Formålet med en app, f.eks. Kommunikation eller Erhvervsværktøjer og derefter Regnskab og finans. Appkategorien vælges af appudvikleren.

Søg efter apps

Marketplace-søgeresultater er baseret på følgende:

Popularitet og brugeroplevelse er af tilsvarende vigtighed.

Filtrér apps

Marketplace giver dig mulighed for at benytte filtre, så du kan finde det, du leder efter.

• Fungerer sammen med: Begrænser visningen af apps til dem, der fungerer sammen med de specifikke Google Workspace-apps, som du har valgt. Du kan eksempelvis gå til kategorien Intelligente apps og kun få vist de apps, der fungerer sammen med Sheets.
  • Pris: Du kan filtrere Marketplace efter appens pris: Uden beregning (inkluderer apps med betalingsfunktioner eller en gratis prøveversion) eller Købeapp som angivet af udvikleren på appfortegnelsen. Købeapps har muligvis en prøveversion uden beregning eller indeholder funktioner, som er uden beregning.

Appudviklere opkræver eventuelle betalinger direkte af brugere. Google håndterer ikke betalinger eller verificerer nøjagtigheden af prisoplysninger på Marketplace.

• Interne apps: Hvis du bruger Google Workspace til arbejde eller skole, udvikler og udgiver din organisation muligvis apps, og det er udelukkende brugerne i den pågældende organisation, som kan installere og bruge dem.

Relaterede emner