Aktivera eller inaktivera programvara för ljudbehandling

Google-enheter för möten använder programvara för ljudbehandling för att styra funktioner som att ta bort eko. Om du använder en digital signalprocessor för att hantera ljudet kan du stänga av programvaran för ljudbehandling för att undvika ljudförsämring.

Obs! Kvalificerad kringutrustning med inbyggd ljudbehandling väljer automatiskt bort programvara för ljudbehandling i standardläget. Mer information finns i Kvalificerad kringutrustning för Google Meet-maskinvarupaket.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. (Valfritt) Filtrera enheterna efter organisationsenhet eller andra villkor.
  4. Klicka på den enhet du vill hantera.
  5. Utöka avsnittet Enhetsinställningar genom att klicka på det.
  6. Klicka på Redigera bredvid Programvara för ljudbehandling.
  7. Markera rutan bredvid Använd programvara för ljudbehandling.
  8. Klicka på Spara.