Meet instellen om je team op afstand te laten werken

Kies je rol om aan de slag te gaan

IT-beheerder voor een bedrijf

Stel Meet in zodat mensen in je organisatie op afstand kunnen werken.

Aan de slag

IT-beheerder voor het onderwijs

Stel Meet in om leren op afstand mogelijk te maken voor docenten en leerlingen.

Aan de slag

Google Meet-gebruiker

Bekijk onder andere hoe je videovergaderingen maakt en hieraan deelneemt met je team en hoe je presentaties op afstand kunt geven.

Aan de slag

Opmerking: Ga voor handleidingen om op afstand te werken naar Thuiswerken met Google Workspace.