Jamboard-apparaatgegevens bekijken

Als beheerder kunt u apparaatgegevens van de Jamboards in uw organisatie bekijken.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenJamboardand thenApparaten.

Voor sommige functies is wellicht het recht Jamboard-beheer vereist.

3. Klik op een Jamboard.

In het gedeelte Apparaatgegevens ziet u apparaatgegevens voor de Jamboard, waaronder:

• BSSID wifi-toegangspunt
  • Draadloos Media Access Control-adres (MAC-adres)
  • IP-adres draadloos
  • Sterkte wifi-signaal (Received Signal Strength Indicator: RSSI)
  • MAC-adres bedraad
  • IP-adres bedraad
  • Wifi-verbindingssnelheid (Mbps)
  • Serienummer
  • Datum geactiveerd
  • Wachtwoord voor beheerderstool
  • Buildversie

Als de Jamboard in een actieve videovergadering zit, wordt de code van de vergadering als banner bovenaan de pagina weergegeven.