Kom igång med G Suite for Education för hemundervisning

Kontrollera om din organisation är behörig i Kvalifikationer för G Suite for Education.

Med G Suite for Education får ideella grund- och gymnasieskolor, högskolor samt kooperativ för hemskolning företagsfunktioner gratis.

Om din skola behöver avancerade IT-funktioner kan G Suite Enterprise for Education vara något för er. Denna utgåva har ytterligare företagsfunktioner, till exempel:

• avancerade kontroller för administratörer
  • förbättrade analys- och sökfunktioner
  • kommunikationsverktyg för företag

Registreringsprocess för hemundervisning

Öppna alla   |   Stäng alla

Steg 1: Begär en G Suite for Education-kod från hemundervisningsorganisationen i ditt område
Begär en G Suite for Education-kod från hemundervisningsorganisationen i ditt område. Organisationen granskar din begäran och skickar sedan en kod och anvisningar till dig. Du kan inte skapa en begäran om att använda G Suite for Education utan den här koden. Mer information finns i HSLDA Group Services.
Steg 2: Begär godkännande för G Suite for Education
  1. Öppna registreringsformuläret för G Suite for Education.
  2. Fyll i formuläret.
    Obs! Du använder den här informationen för att logga in på ditt G Suite for Education-konto.
  3. Läs G Suite for Education-avtalet, markera rutan för att godkänna villkoren och klicka på Acceptera och registrera dig.
    Du får ett e-postmeddelande med information om ditt nya konto.

Om du ser ett felmeddelande när du använder domänen för att registrera dig för G Suite for Education läser du Jag kan inte registrera domänen för en Google-tjänst.

Steg 3: Fyll i ansökningsblanketten för hemundervisning
  1. Öppna ansökningsformuläret för hemundervisning i en webbläsare.
  2. Ange din e-postadress under Kontaktadress.
  3. Ange domännamnet från steg 2 under Domännamn för att begära godkännande.
  4. Under Ärendenummer anger du ärendenumret från ämnesraden i e-postmeddelandet du fick i steg 2 för att begära godkännande.
  5. Under G Suite Code anger du G Suite for Education-koden som du fick i e-postmeddelandet från din statliga hemundervisningsorganisation.
  6. Klicka på Submit
Steg 4: Verifiera att domänen tillhör dig

Du kan hoppa över det här steget om du köpte domänen när du registrerade dig för G Suite for Education eller om du redan har verifierat domänen hos Google.

Om du registrerar dig för G Suite for Education med en domän som du redan äger måste du verifiera domänen innan vi kan granska din ansökan. Denna verifieringsprocess säkerställer att ingen annan använder din domän för Google-tjänster utan ditt tillstånd eller skickar e-post som verkar komma från din skola.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. verifiera att du äger din domän Mer information finns i Anslut din domän till Google Workspace.

När du har skickat in begäran och bekräftat domänen kontrollerar vi om organisationen är behörig. Vi kontaktar dig via e-post med information om ansökans status inom 1–2 veckor.

Steg 5: Lägg till användare, konfigurera appar och få tillgång till avancerade funktioner (efter godkännande)
När du har fått godkännande för G Suite for Education kan du lägga till användare på domänen, ställa in appar och få tillgång till avancerade funktioner, till exempel e-postmigrering.

Se: