Kom igång med G Suite for Education för hemundervisning

Kontrollera om din organisation är behörig i Kvalifikationer för G Suite for Education.

Med G Suite for Education får ideella grund- och gymnasieskolor, institutioner för högre utbildning samt kooperativ för hemskolning kostnadsfria företagsfunktioner.

Om din skola behöver avancerade IT-funktioner ska ni överväga G Suite Enterprise for Education. Denna utgåva har ytterligare företagsfunktioner, till exempel:

• avancerade kontroller för administratörer
  • förbättrade analys- och sökfunktioner
  • kommunikationsverktyg för företag

Registreringsprocess för hemundervisning

Öppna alla   |   Stäng alla

Steg 1: Begär en G Suite for Education-kod från din statliga hemundervisningsorganisation
Begär en G Suite for Education-kod från en statlig hemundervisningsorganisation. Organisationen granskar din begäran och skickar sedan en kod och anvisningar till dig. Du kan inte skapa en begäran om att använda G Suite for Education utan den här koden. Mer information finns i HSLDA Group Services.
Steg 2: Begär godkännande för G Suite for Education
  1. Öppna registreringsformuläret för G Suite for Education .
  2. Fyll i formuläret.
    Obs! Du använder den här informationen för att logga in på ditt G Suite for Education-konto.
  3. Läs G Suite for Education-avtalet, markera rutan för att godkänna villkoren och klicka på Acceptera och registrera dig.
    Du får ett e-postmeddelande med information om ditt nya konto.

Om du ser ett felmeddelande när du använder domänen för att registrera dig för G Suite for Education läser du Jag kan inte registrera domänen för en Google-tjänst.

Steg 3: Fyll i ansökningsblanketten för hemundervisning
  1. Öppna ansökningsformuläret för hemundervisning i en webbläsare.
  2. Ange din e-postadress under Aktuell e-postadress.
  3. Under Domännamn anger du domännamnet som du använde i steg 2 för att begära godkännande.
  4. Under Ärendenummer anger du ärendenumret från ämnesraden i e-postmeddelandet du fick i steg 2 för att begära godkännande.
  5. Under G Suite Code anger du G Suite for Education-koden som du fick i e-postmeddelandet från din statliga hemundervisningsorganisation.
  6. Klicka på Skicka
Steg 4: Verifiera att domänen tillhör dig

Om du har registrerat dig för G Suite med en domän som du redan använder måste du verifiera domänen innan vi kan granska din ansökan. Vi gör denna verifiering för att säkerställa att ingen annan kan använda tjänster eller skicka e-post som verkar komma från din skola.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Verifiera att du äger din domän. Mer information finns i Verifiera din domän för G Suite.

När du har skickat in begäran och bekräftat domänen kontrollerar vi att organisationen är kvalificerad. Vi kontaktar dig via e-post med information om ansökans status inom 1–2 veckor.

Steg 5: Lägg till användare, konfigurera appar och få tillgång till avancerade funktioner (efter godkännande)
När du har fått godkännande för G Suite for Education kan du lägga till användare på domänen, ställa in appar och få tillgång till avancerade funktioner, till exempel e-postmigrering.

Se: