Verificatie in twee stappen

Hoe verificatie in twee stappen werkt met IDP's van derden

Uw gebruikers kunnen een identiteitsprovider (IDP) van derden gebruiken om gebruikers te verifiëren. Hier leest u hoe verificatie in twee stappen werkt met IDP's van derden.

Single sign-onservices

Met Single sign-on (SSO) hoeven werknemers maar één keer in te loggen om veel verschillende cloud-apps te kunnen gebruiken. Een identiteitsprovider (IDP) verifieert gebruikers voor toegang tot bedrijfsbronnen.

Gebruikers

Als u een IDP van derden gebruikt om gebruikers te verifiëren voor toegang tot Google-producten en SSO is ingeschakeld voor de organisatie op het hoogste niveau, wordt verificatie in twee stappen van Google standaard niet toegepast als gebruikers inloggen via dat SSO-apparaat.

U kunt beleid instellen waarmee aanvullende op risico's gebaseerde challenges en verificatie in twee stappen (indien geconfigureerd) worden toegestaan.

Hoofdgebruikers

Hoofdgebruikers gebruiken geen SSO wanneer ze inloggen op hun beheerdersaccount. Als ze zijn ingeschreven voor verificatie in twee stappen, moeten ze een tweede verificatiefactor opgeven wanneer ze inloggen.