Visa granskningsloggar för appar som skyddas med lösenordshanterare

Appar som skyddas med lösenordshanterare var tillgängliga i utgåvorna Enterprise, Education Standard och Education Plus fram till juni 2022. Nedstängning av den här funktionen påbörjades den 21 september 2022 och avslutas den 21 juni 2023. Läs mer

Alla administratörs- och användarbeteenden som får åtkomst till användaruppgifterna för appar som skyddas med lösenordshanterare loggas. I granskningsloggar registreras alla åtgärder för att lägga till, ändra eller visa en användaruppgift.

Om du vill visa granskningsloggar för appar som skyddas med lösenordshanterare i Googles administratörskonsol går du till Rapporter > Granskningslogg > Lösenordshanterare. Mer information och instruktioner finns i Granskningslogg för lösenordshanterare.

Tider för datalagring och eftersläpning för appar som skyddas med lösenordshanterare

Tiden för datalagring (hur länge data sparas) för granskningsloggar som rör appar som skyddas med lösenordshanterare är sex månader. Eftersläpningstiden (hur lång tid det tar innan insamlad data är tillgänglig för visning) sträcker sig från några få minuter till några få timmar. Mer information om tider för datalagring och eftersläpning för rapporter och granskningsloggar i Googles administratörskonsol finns i Tider för datalagring och eftersläpning.