Skatt i Kanada

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Undvik QST om ditt företag har haft sin bas i Quebec men inte har det längre. Uppdatera företagsadressen i administratörskonsolen.

Från och med den 1 juni 2019 lägger Google till omsättningsskatt i Quebec (QST) på 9,975 % för alla transaktioner i Quebec, Kanada, i enlighet med lokal lagstiftning.

Alla kunder med enskilt konto ska betala QST. Kunder med företagskonto ska betala QST om de inte har uppgivit sitt QST-registreringsnummer för Google. Du kan meddela oss numret på olika sätt beroende på hur du betalar för tjänsterna.

Min betalning dras av automatiskt

Du anger eller ändrar ditt QST-registreringsnummer i Google Administratörskonsol.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Fakturering på administratörskonsolens startsida.
  3. Klicka på Åtgärder följt av Åtkomst till faktureringskontot bredvid prenumerationen.
  4. Under Inställningar klickar du på Hantera inställningar.
  5. Gör något av följande:
    • Nya kunder – rulla ned till Skatteinformation och ange registreringsnumret.
    • Befintliga kunder – rulla ned till Skatteinformation för Kanada, klicka på Redigera Redigera och ange eller ändra registreringsnumret.
  6. Klicka på Spara.

Jag betalar via månadsfaktura

Kontakta supporten för G Suite och meddela oss ditt QST-registreringsnummer.