Ta bort varningar

Som administratör kan du markera varningar för radering. Borttagna varningar har en respitperiod på 30 dagar innan de raderas permanent från varningscentret. Under dessa 30 dagar kan administratörer visa raderade varningar genom att använda filtret Senast raderade.Administratörer kan också återställa en varning som har raderats under de senaste 30 dagarna.

Så här tar du bort en varning:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Säkerhetföljt avVarningscenter.
    Du ser eventuella varningar för domänen.
  3. Klicka på en varning på sidan.
  4. Klicka på RADERA VARNING.
  5. Bekräfta genom att klicka på Radera.

Så här återställer du en varning:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Säkerhetföljt avVarningscenter.
    Du ser eventuella varningar för domänen.
  3. Klicka på Senast raderade i fältet Filter högst upp.
  4. Klicka på varningen för att öppna sidan Varningsinformation.
  5. Klicka på ÅTERSTÄLL.