Jamboard-tutorials aanzetten (demomodus)

Zet een interactieve tutorial aan waarin de Jamboard-tools worden gedemonstreerd. Zo leren uw gebruikers hoe ze Jamboard kunnen gebruiken. U kunt de Jamboard in de demomodus houden totdat u deze uitzet. U kunt dit doen als u een nieuw board heeft dat kan worden getoond. U kunt dit ook doen als u wilt dat een groep nieuwe gebruikers het board gedurende een bepaalde periode uitprobeert. U kunt gebruikers ook de demomodus laten aan- of uitzetten op het board.

Jamboard-demomodus aanzetten

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenJamboardand thenApparaten.

Voor sommige functies is wellicht het recht Jamboard-beheer vereist.

3. Klik op een Jamboard.
  4. Klik onder Apparaatinstellingen op de pijl-omlaag om het deelvenster uit te vouwen.
  5. Klik op Demomodus.
  6. Kies hoe u de demomodus wilt gebruiken:
    • Selecteer Altijd aan om de demomodus aan te zetten en aan te laten totdat u deze uitzet.
      U kunt deze optie kiezen als u een nieuw board wilt weergeven of een groep nieuwe gebruikers toegang tot de demomodus wilt geven.
    • Als u wilt dat gebruikers de demomodus kunnen aan- en uitzetten voor de Jamboard, selecteert u Beschikbaar.
      U kunt deze optie kiezen als er maar een paar nieuwe gebruikers voor Jamboard zijn.
    • Selecteer Niet beschikbaar om de demomodus uit te zetten op het board.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Het kan tot 30 seconden duren voordat uw wijzigingen op het board worden getoond.
  9. U of een gebruiker kan de demomodus aan- of uitzetten op het Jamboard-apparaat. Zie Demomodus aanzetten.