Anpassa Meet för organisationen

Som administratör kan du anpassa Google Meet så att användarna får ut så mycket som möjligt av sin upplevelse.

Anpassa videomöten

Aktivera eller inaktivera inspelning

Beroende på utgåvan kan du aktivera eller inaktivera mötesinspelning. Om du aktiverar inspelning kan mötesarrangörer och deltagare i samma organisation spela in videomöten.

Mer information finns i Slå på eller av inspelning för Meet.

Slå på eller av livestreaming

Beroende på din utgåva kan du aktivera livestreaming så att upp till 100 000 personer kan titta på ett Google Meet-videomöte.

Mer information finns i Aktivera eller inaktivera livestreaming för Meet.

Låt personer i organisationen använda Meet i Gmail
När Google Meet är aktiverat kan organisationens användare använda Meet i Gmail som en del av den integrerade Gmail-upplevelsen. Läs om hur du konfigurerar integrerad Gmail

Aktivera åtkomst via telefon

Tillåt att användarna utnyttjar telefonen i ett möte. Händelser och inbjudningar innehåller ett telefonnummer som gästerna kan använda för att gå med i möten via telefon eller så kan du använda en telefon för ljudet i ett videomöte.

Du kan även tillåta avgiftsbelagda inkommande och utgående samtal med nummer från fler länder/regioner. Mer information finns i Konfigurera Internationella samtal i Meet.

Använd Meet med andra system

Lägga till videomöten

Du kan lägga till ett Meet-videomöte i en händelse eller ett e-postmeddelande i Outlook med hjälp av Google Meets tillägg för Microsoft Outlook. Användare i organisationen kan delta genom att klicka på videomöteslänken i Outlook-händelsen.

Mer information finns i Lägga till videomöten med Meet i Outlook.

Tillåt externa system att gå med i videomöten

Som administratör kan du låta användare med externa videokonferenssystem gå med i organisationens Meet-videomöten.

Mer information finns i Konfigurera kompatibilitet.

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.